Staklenka mini jar -TRANSPARENTNA

1,35 KM

S predstavljanjem naše transparentne staklenke mini jar posude za svijeće, otvaramo vrata svijetu kreativnosti i elegancije. Ova ambalaža je posebno dizajnirana za male proizvođače svijeća i hobiste. Ova ambalaža Vam pruža savršen način da svoje svijeće prezentirate na atraktivan i profesionalan način.

Description

Opis: S predstavljanjem naše transparentne staklenke mini jar posude za svijeće, otvaramo vrata svijetu kreativnosti i elegancije. Ova ambalaža je posebno dizajnirana za male proizvođače svijeća i hobiste. Ova ambalaža Vam pruža savršen način da svoje svijeće prezentirate na atraktivan i profesionalan način.

Karakteristike proizvoda:

Dimenzije prilagođene vašim potrebama: Staklenke mini jar posude za svijeće imaju promjer od 60 mm i visinu od 90 mm, pružajući dovoljno prostora za vaše svijeće. Preporučena punjenja kapaciteta od 70 g omogućuje vam da iskažete svoju kreativnost u svakom komadu.

Prostrana zapremina: S kapacitetom od 130 ml, ova staklenka omogućuje vam da vaše svijeće dođu do izražaja. Vaši kupci će cijeniti dovoljno mjesta za uživanje u dugotrajnom sjaju vaših svjetlosnih kreacija.

Elegantna transparentna boja: Transparentna staklenka omogućuje vam da prikažete boje i teksture vaših svijeća,. Na ta način privlačite pažnju kupaca na njihovu ljepotu i jedinstvenost.

Siguran i hermetički zatvoren poklopac: Staklenka dolazi s čvrstim staklenim poklopcem opremljenim gumiranom brtvom, osiguravajući da svijeće ostanu svježe i mirišljave do trenutka upotrebe.

Praktična i prenosiva: Unatoč svojoj kvaliteti, staklenka je lagana s masom od 150 g, što je čini idealnom za prenos i skladištenje.

Staklenka mini jar transparenta za svijeće je savršena opcija za one koji cijene eleganciju i žele svoje svijeće predstaviti na najbolji način. Ovo je izbor koji će oduševiti vaše kupce i dodati notu luksuza vašim svijećama. Neka vaše svjetlosne kreacije zablistaju u našoj staklenoj staklenki mini jar i stvorite svijet pun svjetlosti i estetike.

Poreporučujemo Vam da pogledate cjelokupnu ambalaže za svijeće klikom na repromaterijal za svijeće.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

140ml