Limenka za svijeću – SREBRENA

2,20 KM

Limenka za svijeće zlatna je idealna ta male svijećarske majstore i hobiste, svaka svijeća je posebno djelo umjetnosti. Da biste svojim kreacijama pružili dodatnu svjetlost i eleganciju, predstavljamo našu zlatnu limenku za svijeće – vaš savršen partner u stvaranju nevjerojatnih svjetlosnih doživljaja.

Description

Opis: Limenka za svijeće srebrna je idealna ta male svijećarske majstore i hobiste, svaka svijeća je posebno djelo umjetnosti. Da biste svojim kreacijama pružili dodatnu svjetlost i eleganciju, predstavljamo našu limenku za svijeće  – vaš savršen partner u stvaranju nevjerojatnih svjetlosnih doživljaja.

Karakteristike proizvoda:
Zapremina od 260 ml: S kapacitetom od 260 ml, ova limenka pruža dovoljno prostora za smještaj vaših unikatnih svijeća. Preporučena masa svijeće od 160 g omogućuje vam da iskažete svoju kreativnost u svakom komadu.

Ekskluzivna srebrna boja: Naša limenka za svijeće srebrna unosi dodatni šarm u vaše svijeće. Vaše kreacije će se isticati i privlačiti pažnju kupaca na tržištu.

Precizne dimenzije: Sa svojim promjerom od 73 mm i visinom od 64 mm sa poklopcem, ova limenka je dizajnirana za jednostavnu upotrebu i postavljanje vaših svijeća.

Idealna za kreativnost: Ova limenka nije samo praktična, već i izvrsno služi kao platno za vaše svijećarske umjetničke eksperimente. Dajte svojim svijećama osobni dodir i stvorite jedinstvene komade koje će vaši kupci obožavati.

Neka vaše svijeće zasjaju u našoj srebrnoj limenci, stvorenoj s ljubavlju prema umjetnosti svjetlosti. Ova limenka je savršena za male svijećarske majstore i hobiste koji cijene kvalitetu i estetiku u svojim kreacijama. Naručite je danas i dodajte dozu elegancije svojim svijećama koje će oduševiti vaše kupce. Pored srebrne limenke u ponudi imamo i zlatnu limenku za svijeće.

 

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

260ml