Boca za pjenaste proizvode sa srebrenom pumpicom (Foam bottle) 150ml

2,05 KM

Dizajnirana s posebnom pažnjom prema detaljima, naša boca za pjenaste proizvode kombinira funkcionalnost i estetiku. Izrađena od izdržljive plastike visoke kvalitete, osigurava dugotrajnu upotrebu bez kompromisa. Srebrna pumpica dodaje dozu elegancije i luksuza, što ovu bocu čini ne samo praktičnom, već i privlačnom za svaku kupaonicu ili kozmetički stol.

Description

Boca za pjenaste proizvode (foam bottle) s elegantnom srebrnom pumpicom. Ova visokokvalitetna boca, sa zapreminom od 150 ml, idealna je za upotrebu kod kuće ili na putovanjima.

Dizajnirana s posebnom pažnjom prema detaljima, kombinira funkcionalnost i estetiku. Izrađena od izdržljive plastike visoke kvalitete, osigurava dugotrajnu upotrebu bez kompromisa. Srebrna pumpica dodaje dozu elegancije i luksuza, što ovu bocu čini ne samo praktičnom, već i privlačnom za svaku kupaonicu ili kozmetički stol.

Zapremina od 150 ml pruža dovoljno prostora za vaše omiljene pjenaste proizvode. Bilo da koristite ovu bocu za pjenušave gelove za tuširanje, blage čistače lica ili pjene za brijanje, sigurni smo da će vas impresionirati njezina učinkovitost i praktičnost. Zahvaljujući posebno dizajniranoj pumpici, proizvod se pretvara u raskošnu, bogatu pjenu koja se lako nanosi.

Naša foam boca je pogodna za putovanja. Zahvaljujući njezinoj kompaktnoj veličini, lako se uklapa u vašu torbu ili kozmetičku torbicu, omogućujući vam da svoje omiljene proizvode nosite sa sobom bez ikakvih problema.

Jednostavna za korištenje i održavanje, naša boca za pjenaste proizvode s srebrnom pumpicom jedan je od ključnih dodataka u vašoj kozmetičkoj kolekciji. Neka vaša rutina ljepote postane jednostavnija i elegantnija s ovim praktičnim i stilski oblikovanim proizvodom.

 

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight 0,056 kg