Aloe vera gel 1:1

7,90 KM50,90 KM

Aloe vera gel(sok) 1:1 je u tečnom obliku i koristi se za intenzivnu njegu, zaštitu i hidrataciju kože dojenčadi, djece i odraslih. Budući da ne sadrži parabene posebno je prikladan za osjetljivu kožu i kožu sklonu preosjetljivosti na uobičajene kozmetičke sastojke. Na kožu djeluje umirujuće, njeguje je i hrani , pomaže kod crvenila kože nastalog uslijed sunčanja, umiruje nadražaj nakon kozmetičkih tretmana, poboljšava obnavljanje površinskog sloja kože smanjujući na taj način ožiljke i strije.

Description

Opis: Aloe vera gel u tečnom obliku je izuzetno svestran proizvod. Koristi se za intenzivnu njegu, zaštitu i hidrataciju kože dojenčadi, djece i odraslih. Ova prirodna supstanca je posebno prikladna za osjetljivu kožu i kožu sklonu preosjetljivosti na uobičajene kozmetičke sastojke. Jedna od ključnih prednosti aloe vera gela je njegovo umirujuće djelovanje na kožu. Veoma je cijenjen i zbog sposobnosti njegovanja i hranjenja kože.

Kada je koža crvena i nadražena od sunčanja, aloe vera gel pomaže u ublažavanju neugodnosti i umiruje kožu. Također je koristan nakon kozmetičkih tretmana, jer smanjuje nadražaj i pomaže u obnavljanju površinskog sloja kože, što može smanjiti vidljivost ožiljaka i strija.

Aloe vera gel je također učinkovit u ublažavanju lokalnih reakcija nakon uboda insekata, pružajući trenutno olakšanje i umirenje iritirane kože. Njeguje i obnavlja nadraženu kožu pelenske regije, pružajući hidrataciju i olakšanje od iritacija.

Upotreba u kozmetici: Ovaj gel ima različite primjene u kozmetičkim preparatima. Najčešće se koristi u izradi tonika, hidratantnih krema i krema namijenjenih osjetljivoj i suhoj koži. Također se koristi u proizvodima za njegu beba, pružajući nježnu njegu i hidrataciju.

Jedna od ključnih prednosti aloe vera gela je ta što ne sadrži parabene, što ga čini prikladnim za osjetljivu kožu koja može reagirati na uobičajene kozmetičke sastojke. Ova prirodna supstanca pruža hidrataciju, njegu i zaštitu kože na prirodan način.

Uz svoje blagotvorne učinke na kožu, aloe vera gel 1:1 je popularan sastojak u mnogim kozmetičkim proizvodima. Njegova svestranost i prirodno porijeklo čine ga privlačnim izborom za sve one koji žele pružiti svojoj koži prirodnu njegu i hidrataciju.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

100ml, 500ml, 1000ml